Ziggo Power Promise: Overal in huis wifi. Gegarandeerd.


ziggopower

Een snelle wifi verbinding is tegenwoordig bijna een basisbehoefte geworden. Niets zo frustrerend als een en haperend of zwak signaal. Dat inzicht gebruikte Ziggo om een belofte in het leven te roepen die je overal in je huis of op kantoor snel wifi garandeert. Hoe ze dat waarmaken? Maatwerk voor elk huis met de beste apparatuur en een engineer die pas vertrekt als het werkt.

…Lees verder

De Jumbo exercitie: wat zijn jouw zekerheden?


7zekerh

Als je het moeilijk vindt om te starten met formuleren van klantbeloften is het best handig om de Jumbo exercitie te doen: hoe zou je de klantbeloften van Jumbo vertalen naar jouw bedrijf? Jumbo is voor veel bedrijven in Nederland een inspiratie bij het opstellen van de eigen klantbeloften / zekerheden. Terecht, want ondanks dat de beloften niet altijd worden waargemaakt, zitten ze inhoudelijk goed in elkaar. Een rondje Googlen maakt duidelijk dat meerdere bedrijven dit hebben gedaan. Al lijken ze soms wel erg veel op de 7 zekerheden van Jumbo…

…Lees verder

100% kwaliteitsgarantie op een plagiaat vrije scriptie!


peak

Nog één in de categorie opvallende klantbeloften…Een Brits bedrijfje ziet een gat in de markt om studenten te helpen aan een goede scriptie of essay. Voor alle studenten die geen zin hebben in een uitgebreide deskstudy, opzien tegen het schrijven van een uitvoerig betoog, de taalskills missen of simpelweg geen tijd hebben; peakdissertation.co.uk is de oplossing. En het mooie: 100% tevredenheidsgarantie op een plagiaatvrije scriptie!

…Lees verder

Rijbewijs gegarandeerd!


rijschool

Als je 18 wordt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Maar het is wel een flinke investering. Dan is het wel zo prettig dat je van tevoren weet waar je aan toe bent, dat je weet hoeveel je kwijt bent aan het halen van je rijbewijs. Rijschool Nes speelt hier met een aantal ‘zekerheden’ slim op in.

…Lees verder

Rabobank – Financieren binnen één dag


financieren-binnen-een-dag

Stel je eens voor: je bent ondernemer en hebt een super goed idee. Uiteraard heb je hier lang over nagedacht en een businessplan geschreven. Tijd om aan de slag te gaan! Alleen de financiering nog. Ik hoor je al denken: gáán we weer, dat kan nog wel even duren. Maar ben je klant van de Rabobank? Then it’s your lucky day!

…Lees verder